19 de novembre 2009

16 Mesos



Aquí em teniu: amb un palito i anar caminant d'aquí cap allà, tocant tot el que no es pot tocar. Les joguines no m'agraden massa, prefereixo els telèfons de casa, el comandament de la TV, etc.
Bé, com a novetats, tornem a tenir malaltia: aquesta vegada otitis!! si, si, vaig arribar als 40º de febra...quin patir! Però ara ja torno a anar a la guarde i molt bé...esperem que duri!!!
La mama ha començat una feina nova i va una mica de bòlid amb tot plegat, per això el meu blog no està actualitzat el dia que toca però li perdono ;-)
Tinc una fase de molta mamitis: tot el dia crido "mamaaaaa" ni que la tingui davant meu. És com un vici. I quan arribem a casa a la tarda, agafo el telèfon i truco al papa.
L'hora del bany i posar el pijama s'han convertit en unes hores tortura per mi: ploro i crido tant com puc i li poso les coses molt díficils a qui em vesteix.
Ho entenc quasi tot però no em llenço a parlar. Vaig fent sons nous i "converses" engrescades segons quines hores del dia. Apart de 'mama' i 'papa' el que dic més clarament és: no, no, no, no!!!
Segueixo amb dents: ja no controlem quines són les que surten perquè van molt lentes i tampoc m'ho deixo veure...el cas és que al vespres em menjo la mà sencera :)
Apart d'això la besàvia Marina s'ha posat molt malalta de cop i tot i que jo no m'entero d'aquestes coses, la mama vol que algún dia, quan jo llegeixi aquest blog, la recordi.