19 d’octubre 2010

Mocs i tos sense parar!!


Heu vist que guapa que estic?
Desde que he començat la guarderia que ja han començat els mocs i la tos. Hi ha dies que milloro, altres que empitjoro, però de moment no he caigut malalta que ja és molt!!
Apart d'això m'estan sortint els queixals (la segona filera) i hi ha vespres que deu ni dó!! hem passat alguna nit del lloro i "necessito" el "pete" (xumet) més sovint del que els agradaria als pares.
El tema bolquer va molt i molt bé. No se m'ha escapat res més. Sembla però que vaig una mica més restreta perquè ara tinc la mania de només voler fer caca a casa. Ni al cole, ni a casa l'avi, ni a casa l'àvia i menys si estem porai! en fi, que ja canviaré. He dit adéu a l'orinal, ja sóc gran i ho faig sempre tot al lavabo sense adaptador. M'agrada fer-hi el tonto i fer veure que m'escolo pel forat mentre la mama s'hi posa nerviosa ;-P
Cada dia parlo més bé. Paraules que deia malament, ja les he corregit i vaig afegint més vocabulari nou, conjugo verbs, faig preguntes i raono i penso moooolt. A vegades deixo als pares ben alucinats amb els meus comentaris. Es deuen pensar que amb 2 anyets no entenem moltes coses i no és veritat.
Sóc molt presumida i si fós per mi, cada dia em triaria la roba. Amb les calcetes em torno boja! que si de la Kitty, de la Minnie...i n'estic tant orgullosa que les ensenyo a tothom!!
Al cole hi estic molt bé. M'encanten les meves professores: Iolanda ("tata") i Mercè. I ja hem començat els laboratoris i ben aviat pintaré el meu primer oli. Quina ilusió!
Fins ben aviat!!