22 de novembre 2010


Mireu-me! en barca a les Fires de Girona!! M'ho vaig passar rebé! Vaig trobar-me amb el "Boc Aponha" (Bob Esponja), la Minnie i el Mickey! Vaig pujar a la barca que veieu, a un camió de bombers, a un cotxe i moltes coses més. M'encanta!
Segueixo millorant el meu vocabulari. El bó i algun de dolent que també aprenc a l'escola. Em fascinen les gomes dels cabells. Tot el dia pentino i m'agrada molt que em facin cuetes. Si pot ser dues!! Segueixo sent moooolt presumida.
A l'escola hem fet una setmana de farina: hem fet pa, ens hem revolcat en farina tots despullats, etc. una passada! També he pintat el meu primer quadre a l'oli...una meravella! M'ho passo genial i les mestres diuen que estic molt contenta i maca.
A casa tenim les nostres disputes perquè no m'agrada gaire fer cas però en general anem bé.
Vam treure la barana del bressol ja fa temps i tot anava bé fins que els papis han descobert que em passo la nit donant voltes pel terra i com que no volen que em costipi hem tornat a la barana. I el bolquer també el vam treure a la nit. La primera va anar molt bé. Tot sec i tots feliços. Jo sobretot!! però les nits següents sortia del llit (no hi tenia la barana) i m'assentava com si estigués al lavabo i feia el pipi. És a dir, dormia amb la zona del cap tota molla. També han decidit els papes que millor tornar a posar el bolquer. A mi ja m'està bé perquè així puc seguir bebent molta aigua abans de ficar-me a dormir. De totes maneres, molts dies em llevo seca del tot.
Ja tinc la llista dels reis a punt. Ho tinc molt clar: un rellotge i una bicicleta de color vermell.
Ah! i també vull dos coles per l'any que vé: un de groc i un de rosa. Curiós, oi? Serà una senyal pels papis?
I res més per avui. Seguiré informant. Petonets!!