16 de desembre 2010


Aquí em teniu amb trineu! hi havia molt poqueta neu però la suficient per lliscar a tota velocitat pel pendent del bosc. Buf! que bé que m'ho vaig passar. No tenia ni forces per caminar de lo molt que reia. Una de les vegades vaig baixar tant ràpid que em vaig estampir sobre el terra i em vaig aixecar rient amb la boca plena de neu. La neu, sabeu? és "freda i molla", jeje!
I apart d'això, doncs dir-vos que ara ja dormo definitivament sense bolquer. Se'm va tornar a posar la idea al cap i aquesta vegada ja no he mullat cap nit. Dormi les hores que dormi i begui el que begui abans d'anar a dormir. Estic molt contenta i els papis també.
També he anat a la Fira de Nadal de Cardedeu. Vaig passar-m'ho molt bé perquè aquest any vaig cagar el Tió. Hi havia molta cua i feia fred però el moment s'ho mereixia. I tinc un munt de regals que passejo amunt i avall molt orgullosa.
A més a més el calendari d'advent em fa regalets molt xulos cada matí. Estic entusiasmada! El que em fa menys gràcia és que els papis em diuen que els he de donar els xumets als Reis i jo no ho veig gens clar això, fins i tot m'estic plantejant de renunciar a la bicicleta que els hi demano...imagineu-vos!
La única pega es que he agafat un virus de panxa que em va fer vomitar i ara sembla que ha tornat a visitar-me. Estic feliç com sempre però menjo menys. De moment no he tingut febra! A veure què ens dira el Pere a la revisió divendres.
Un petonet a tots i totes i que passeu unes Bones Festes!! A picar ben fort el Tió!!